In portofoliul nostru intra urmatoarele categorii de lucrari electrice:

 

Instalatii electrice – ce sunt?

Instalatiile electrice reprezinta totalitatea elementelor prin care energia electrica ajunge de la un furnizor la un punct de consum (receptor electric) in scopuri casnice sau industriale precum: iluminat, incalzit, gatit, lucru mecanic, etc.

Instalatiile electrice pot fi montate fie in interiorul unei incinte, unitati, fie in exteriorul acesteia. Astfel, ele pot fi clasificate dupa locul in care sunt montate, astfel:

 

1. Instalatii electrice de interior pentru case si apartamente 

Acest tip de instalatii electrice se pot monta in interiorul oricarei unitati sau cladiri. Cuprind conductoarele, cu toate elementele lor componente: accesorii de montaj, intrerupere si protectie.

 

2. Instalatii electrice de exterior pentru case si apartamente 

Acestea se executa in afara cladirilor si pot servi doar pentru iluminat, de unde denumirea de instalatii electrice de iluminat,  sau pot servi la furnizarea energiei pentru receptoare electrice de puteri mari, cum sunt motoarele si cuptoarele electrice, aparatele de sudat, etc., caz in care se numesc instalatii electrice de forta.

In Cluj, Carpat Instal va ofera servicii de proiectare, reparatii si mentenanta generala pentru instalatii electrice, iar pentru urgente va punem la dispozitie urmatorul numar de telefon: 0734 704 034