• Vanzare compresoare noi

Compresoare in Cluj-Napoca prin Carpat Instal

Fiind potrivit pentru o multitudine de aplicatii, un sistem de aer comprimat trebuie sa livreze aerul la o presiune specifica, in cantitatea si calitatea optima. Instalatiile de compresoare se adreseaza tuturor domeniilor industriale: mobila si prelucrarea lemnului, industria auto si constructoare de masini, industria textila, industria alimentara, farmaceutica, industria epurarii apelor, atelierelor de reparatii, dar si micilor producatori.

 

 

Aerul comprimat este una dintre sursele cele mai curate si cu cel mai ridicat potential ecologic de energie regenerabila. Un sistem de aer comprimat modern trebuie sa fie eficient, bine planificat si sa asigure inlaturarea agentilor de contaminare precum apa, uleirile, praful, rugina sau alte materiale straine.

O instalatie de compresoare joaca un rol important in buna functionare a echipamentelor tale. Pentru a te asigura ca instalatia functioneaza optim in permanenta, aceasta are nevoie de mentenanta periodica si de schimbarea pieselor consumabile inainte de a-si pierde eficienta.

 

La Carpat Instal iti poti gasi un compresor nou sau unul second-hand, care sa deserveasca eficient linia ta de echipamente ce functioneaza cu ajutorul unor sisteme de aer comprimat. Mai mult, echipa noastra de specialisti in instalatii de aer comprimat tine cont de aspectele cheie privitoare la calitatea si cantitatea energetica furnizate de un astfel de sistem: umiditate, condens, uscare si filtrare, atfel incat sa livreze solutia cea mai potrivita nevoilor tale.

Oferta noastra de executie sisteme de aer comprimat presupune atat lucrarea de instalare a sistemului si a retelei de conducte, cat si consultanta, proiectarea si dimensionarea corespunzatoare. Va oferim asistenta tehnica la punerea instalatiei in functiune precum si mentenanta generala pe durata utilizarii. Dispunem de o gama completa de accesorii si piese de schimb pentru sisteme de aer comprimat in Cluj.

Avem la dispozitie un departament tehnic de exceptie, cu profesionisti bine pregatiti in domeniul instalatiilor de compresoare. Pe langa comercializarea de compresoare, echipamente si accesorii aferente, garantam promptitudine si profesionalism prin solutiile inteligente de service, reparatii si abonamente mentenanta pe care le oferim.