despre noi

Compania Carpat Instal a fost infiintata in 2009  avand ca obiect de activitate executia si proiectarea lucrarilor de instalatii, insa de la infiintare si pana in prezent dezvoltarea unor noi ramuri de activitate a generat o preocupare continua de provocari pentru echipa noastra si crearea unui portofoliu generos de servicii cu care venim in intampinarea clientilor nostri.

Inca de la inceput, misiunea noastra s-a definit, asa cum si sloganul nostru o spune,  prin incercarea de a raspunde provocarilor multiple pe care le intalnim in activitatea noastra de zi cu zi, cu solutiile potrivite, menite sa satisfaca exigentele pietei.

Viziunea noastra se concretizeaza in incercarea de a schimba modul in care oamenii percep importanta,  pentru sanatatea lor si a celor din jur, a executiei, a utilizarii si a menținerii in bune conditii de functionare  a instalatiilor si a lucrarilor de constructii in viata lor de zi cu zi. Implementarea acestei viziuni pleaca, in primul rand, de la cea a consolidarii continue a unei echipe bine formata.

Valorile pe care le cultivam inca de la infiintare ne insotesc munca si ne ajuta sa fim mai aproape de succes cu fiecare proiect derulat si dus la bun sfarsit.

 • Perseverenta si ambitie. Ne concentram energia pentru a gasi solutiile cele mai potrivite nevoilor clientilor nostri.
 • Focus pe client. Dorintele clientilor ne ghideaza munca si ne implicam puternic pentru ca la finalul fiecarui proiect sa primim un sincer “multumesc” din partea acestora.
 • Respectarea angajamentelor. Sa respectam si sa fim respectati este important atat pentru noi, cat si pentru partenerii nostri, astfel incat, incercam indeplinirea angajamentelor stabilite de comun acord in cele mai bune conditii.
 • Spiritul de echipa. Fiecare membru al echipei noastre este important, iar abilitatile lui sunt unice, trebuie respectate si valorificate la adevaratul potential. La noi unu si cu unu nu fac doi, ci fac treaba buna impreuna!
 • Respectarea mediului înconjurator. Fiecare solutie oferita se naste sprijinita de incercarea de a respecta natura si mediul inconjurator.

Servicii oferite:

 • Executie instalatii de apa si canalizare; tehnico-sanitare;
 • Executie instalatii termice;
 • Executie instalatii electrice;
 • Carpat All Inclusive- program complet de amenajari interioare si exterioare;
 • Departament de interventii operative la instalatiile de apa-canal, termice si electrice;
 • Mentenanta generala cladiri pe baza unui abonament.
 • Instalatii aer comprimat;
 • Instalatii de irigatii.

Cui ne adresam?

Serviciile noastre se adreseaza atat segmentului rezidential, cat si celui comercial si industrial aflat in aria de acoperire a judetului Cluj.

Activitatea noastra acopera si statutul de antreprenor general prin care ne asumam raspunderea fata de beneficiar pentru executarea de lucrari, avand un grad de complexitate ridicat, in baza contractului de subantrepriza convenit cu acesta si in termenele de executie agreate.

Avantajele colaborarii cu noi:

 1. Serviciu de interventii;
 2. Echipa noastra este formata din meseriasi specializati intr-o gama larga de domenii de lucru, care asigura satisfacerea exigentelor pietei si angajamentul executiei unor lucrari bine efectuate.
 3. Practicam preturi competitive si respectam termenele stabilite de comun acord.
 4. Dispunem de o gama larga de echipamente si unelte ce vin in sprijinul indeplinirii proiectelor noastre;
 5. Oferim consultanta gratuita in constatarea defectelor si gasirea celor mai potrivite solutii;
 6. Lucrarile noastre sunt asigurate prin incheierea unei polite de asigurare cu o companie specializata in acest sens.

 

despre noi2

FURNIZORI

–          SC AMBIENT SA

–          SC MELINDA IMPEX INSTAL SA

–          SC M INSTALL  SRL

–          SC INSTAL IMPEX SRL

–          SC NEON LIGHTING SRL

–          SC ITALY LINE SRL

–          SC BLACK SEA SRL

–          SC PIPELIFE ROMANIA SRL

–          SC TIRANA SRL

–          SC DEDEMAN SRL

–          SC NORDEX SRL

–          SC MAGSAN SRL

–          SC DENNVER SRL

–          SC DEPOCRIS SRL

–          SC VEL COMPANY SRL

–          SC CARBOCHIM SA

–          METRO CASH & CARRY ROMANIA

–          SC MENATWORK INSTALATII SRL

–          SC SIAD SRL