Alegerea tevilor potrivite pentru instalatiile sanitare

Etichete: , , Instalatii apa canal, Instalatii termice, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Alegerea tevilor potrivite are un rol important in buna functionare a sistemului de instalatii sanitare. Acesta cuprinde toate instalatiile prezente intr-o gospodarie, precum instalatia de alimentare cu apa calda sau rece, dar si instalatiile termice. Citeste in continuare si afla ce tip de tevi sa alegi pentru instalatiile sanitare din locuinta ta!

Citeste mai mult

Panourile sandwich utilizate pentru constructii moderne  

Etichete: , , Uncategorized 0 comentarii
featured image

Panourile sandwich sunt utilizate tot mai des in constructiile moderne. Acest lucru nu este de mirare, deoarece aceste panouri prezinta o serie de avantaje pentru care sunt foarte apreciate de constructori. Acestea se pot folosi pentru diferite structuri si proiecte, reducand considerabil timpul de constructie. Citeste in continuare si afla mai multe!

Citeste mai mult

Inghetarea tevilor – o problema comuna in timpul iernii

Etichete: , Instalatii apa canal, Instalatii sanitare, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Inghetarea tevilor este una dintre cele mai comune probleme care pot sa apara la nivelul instalatiei sanitare pe parcursul sezonului rece. Exista cateva trucuri care sa te ajute sa eviti aceasta problema si disconfortul care vine la pachet cu ea. Citeste in continuare si afla cum previi inghetarea tevilor!

Citeste mai mult

Izolarea termica a locuintei

Etichete: Izolarea termica a locuintei, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Izolarea termica a locuintei este un mod simplu de a eficientiza consumul de energie dintr-o gospodarie, contribuind la mentinerea unui grad de confort termic optim atat pe timpul iernii, cat si pe timpul verii. Izolarea termica a locuintei este o actiune de luat in considerare inca de la primii pasi de constructie a unei case sau imobil, dar poate fi realizata si ulterior. Afla mai multe despre izolarea termica a locuintei!

Citeste mai mult

Ce sursa de caldura alegi pentru locuinta ta?

Etichete: , , , , Instalatii termice, Sfatul Mesterului Carpat 0 comentarii
featured image

Sursa de caldura pe care o alegi pentru locuinta ta poate influenta mai mult decat confortul termic al casei. Aceasta poate influenta si bugetul de care dispui sau cheltuielile lunare. Daca cauti o sursa de caldura eficienta pentru locuinta ta, mai ales acum la inceputul sezonului rece, sfaturile de mai jos iti vor fi utile!

Citeste mai mult

Aerisirea caloriferelor, o operatiune necesara la inceputul sezonului rece

Etichete: , Instalatii termice, Sfatul Mesterului Carpat, Uncategorized 0 comentarii
featured image

Aerisirea caloriferelor reprezinta o operatiune simpla, care trebuie efectuata anual, cu precadere inainte de inceperea sezonului rece, la cateva zile de la pornirea centralei termice. Aerisirea caloriferelor are multe efecte benefice, ajutand la cresterea eficientei instalatiei de incalzire si, prin urmare, la reducerea costurilor. Urmeaza sfaturile de mai jos si aeriseste corect caloriferele din locuinta ta.

Citeste mai mult

Probleme comune ale instalatiilor casnice

Etichete: , , , , Uncategorized 0 comentarii
featured image

Exista o serie de probleme comune ale instalatiilor casnice cu care fiecare proprietar de casa s-a confruntat cel putin o data. Aceste probleme pot sa apara din cauza uzurii sau daca instalatiile nu au fost corect executate. In acest articol iti spunem cum poti sa intervii rapid si sa solutionezi problemele pana la venirea instalatorului.

Citeste mai mult

Mentenanta echipamentelor industriale

Etichete: , Uncategorized 0 comentarii
featured image

Mentenanta echipamentelor industriale este o activitate al carei scop principal este maximizarea eficientei utilajelor si minimizarea costurilor de intretinere pentru acestea. Mentenanta echipamentelor industriale trebuie sa fie gandita strategic, astfel incat sa tina pasul cu dinamica proceselor de productie. Afla mai multe despre mentenanta echipamentelor industriale!

Citeste mai mult

5 motive sa alegi un abonament All Inclusive pentru companii

Etichete: , , Abonamente mentenanta generala, All Inclusive 0 comentarii
featured image

Un abonament All Inclusive pentru companii cuprinde o varietate de servicii Carpat Instal, fiind ideal pentru a asigura mentanta cladirii si a sistemului de instalatii. Afla care sunt principalele cinci motive pentru care merita sa alegi un abonament All Inclusive pentru compania ta!

Citeste mai mult